Anketa

Koje podatke tražite na ovim stranicama?
  Kontakt podatke

  Vijesti iz rada LAG-a

  Općenite vijesti


Rezultati

Vijesti


LAG Sjeverna Bilogora dodijelio je Odluke o odabiru projekata

 


U srijedu 03. listopada Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora je dodijelila Odluke o odabiru projekata za tip operacije 1.1.4. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava za trinaest pristiglih projektnih prijava. Iznos potpore po prijavitelju iznosio je 15.000,00 eura ili 111.642,00 kn. LAG Natječaj je objavljen te... detaljnijeJAVNI POZIVI I NATJEČAJI - UO ZA GOSPODARSTVO, OBRTNIŠTVO I REGIONALNI RAZVOJ

Županijska skupština Bjelovarsko-bilogorske županije donijela je Odluku o dodjeli bespovratnih sredstava u 2018. godini projektima prihvatljivim za financiranje iz fondova EU i nacionalnih izvora KLASA: 300-01/18-01/1, URBROJ: 2103/1-01-18-3, od 28. veljače 2018. Župan Bjelovarsko-bilogorske županije donio je Odluku o raspisivanju javnog ... detaljnije


Razvoj zadružnog poduzetništva za 2018. godinu

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavljuje Otvoreni javni poziv za Program "Razvoj zadružnog poduzetništva" za 2018. godinu.


Temeljem Programa "Razvoj zadružnog poduzetništva" dodjeljivat će se bespovratna sredstava gospodarskim subjektima koji su registrirani kao zadruge u svrhu poticanja razvoj... detaljnije"Pismo ili glava - kako od jednog stroja napraviti dva"

Radionica će se održati na 26. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu u Maloj sajamskoj dvorani u Paviljonu 1 (prvi kat) sa početkom u 11:30 sati. Radionica je organizirana od strane Lokalne akcijske grupe Sjeverna Bilogora i Tehnološkog parka Bjelovar d.o.o.


Radionica će obuhvatiti mogućnosti financiranja ideja z... detaljnije< natrag

LEADER