Poziv na radionicu "Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske" - LAG Sjeverna Bilogora
Disable Preloader

Novosti

U suradnji s Udrugom ruralnog turizma Hrvatske organiziramo terensku radionicu "Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske" koja će se održati 22. rujna 2021. godine (srijeda) na Izletištu "Vrata Bilogore", Maglenča 125b, 43226 Veliko Trojstvo s početkom u 11:00 sati. 

 

Udruga ruralnog turizma Hrvatske u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta kreirala je on-line aplikaciju moj-seoski.hr koja predstavlja alat za prikupljanje podataka o dionicima seoskog turizma. 

 

U cilju upisa što većeg broja poljoprivrednih gospodarstava u aplikaciju, Udruga je 2021. godine osigurala potporu Ministarstva turizma i sporta za edukaciju korisnika aplikacije u okviru projekta "Stručno osposobljavanje za digitalnu promociju seoskog turizma Republike Hrvatske na domaćem i inozemnim tržištima".

 

Projekt se provodi u suradnji s partnerima - Ministarstvom turizma i sporta, turističkim zajednicama i lokalnim akcijskim grupama iz cijele Hrvatske. LAG Sjeverna Bilogora uključio se u projekt jer je potrebno konstantno raditi na razvoju lokalne zajednice pa tako i razvoju seoskog turizma. 

 

Poziv na radionicu s dnevnim redom nalazi se u privitku. 

 

Molimo potvrdite svoj dolazak na e-mail: lag.sjeverna.bilogora@gmail.com do 17. rujna 2021. godine (petak).


Terenske radionice - poziv i dnevni red_22.9.2021 BBŽ Digitalni katalog seoskog turizma - osnovne informacije


Natrag


Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner