Potpisan ugovor za svoj projekt „Bilogorski puteljak svjetlosti“ - LAG Sjeverna Bilogora
Disable Preloader

Novosti

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora potpisala je danas ugovor za svoj projekt „Bilogorski puteljak svjetlosti“ koji je odobren za 100% financiranje iz programa ZAŽELI – program zapošljavanja žena.


LAG Sjeverna Bilogora prijavio je svoj projekt 10.3.2018. i nakon 23 mjeseca odobren je za financiranje. „Bilogorski puteljak svjetlosti“ vrijedan je 9.980.551,15 kn, provedba projekta traje 30 mjeseci, predviđeno je zapošljavanje 60 žena na području LAG-a Sjeverna Bilogora (partneri u projektu - Općine Kapela, Nova Rača, Rovišće, Severin, Šandrovac, Velika Pisanica, Veliki Grđevac, Veliko Trojstvo i Zrinski Topolovac) za brigu o minimalno 240 korisnika, zapošljavanje 1 voditeljice/voditelja projekta, obrazovanje i osposobljavanje žena, nabava higijenskih potrepština i potrepština za održavanje kućanstava za koje će žene skrbiti, nabava bicikala, promidžbene aktivnosti.


Ciljana skupina su žene u nepovoljnom položaju na tržištu rada, s naglaskom na žene starije od 50 godina, žene s najviše završenom srednjom stručnom spremom, žene s invaliditetom, žene žrtve trgovanja ljudima, liječene ovisnice, žene žrtve obiteljskog nasilja, beskućnice.


Krajnji korisnici su starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju.


Pozivamo sve da prate web stranice i društvene mreže LAG-a Sjeverna Bilogora i partnera u projektu (navedenih 9 općina) kako bi se pravovremeno informirali o budućim aktivnostima provedbe projekta „Bilogorski puteljak svjetlosti“. Želimo nam uspješnu provedbu!


 Natrag